CEDIS: TË MARTEN PA ENERGJI ELEKTRIKE NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftohet se të marten, me 10 korrik, pa energji elektrike, në periudhën 08:00 deri në 14:30, do të mbesë plazhi Safari me plazhet përreth dhe një pjesë e vendbanimit tek ish Kampi Çek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…