CEDIS: TË MARTËN PA ENERGJI ELEKTRIKE NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) njoftuan Portalin Ul-info se të martën, me 10 dhjetor, pa energji elektrike, do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orë 08 deri në 15 – Shtodra,

– në periudhën prej orës 08:30 deri në 13: Pinjesh (hoteli Albatros),

– në periudhën prej orës 08 deri në 16:30: Kravari Poshtë dhe Lartë, Shtegvasha, Shtodra, Lisën Bore dhe Amulli,

– në periudhën prej orës 12 deri në 15:30 – Shtoji dhe Ada e Bunës,

– në periudhën prej orës 08:30 deri në 13: rrethina e repetitorit – Pinjeshi, Bratica, Krytha, Krruçi, Valdanosi, Kodra, Kollomza, Pistulla, Gaçi, Zogajt, Mali i Brisë, Darza dhe Shën Gjergji,

– në periudhën prej orës 08 deri në 12:30: Meterizi dhe Kalaja (ndërprerje të përkohshme në furnizim gjatë periudhës së përmendur),

– në periudhën prej orës 08 deri në 14:30: një pjesë e vendbanimit nga Komuna deri tek rrethi (ndërprerjet e përkohshme në periudhën e përmendur).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…