CEDIS: TË MARTËN PA RRYMË KRYTHA

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elekroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të martën, në periudhën prej orës 08 deri në 13, pa energji elektrike do të jetë Krytha, përkatësisht një pjesë e vendbanimit tek rrethi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…