CEDIS: TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

 

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftoi se të martën, me 5 shkurt, pa energji elektrike, në periudhën prej orës 08 deri në 15, do të jetë fshati Shtegvashë dhe qendra e Shtojit.

Shtohet se sahatet e ri elektronik deri të premten do të vendosen në këto lokalitete:

– Vëllazërim Bashkim

– Maxho II

– Shtoj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…