CEDIS: TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

 

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të martën, me 18 shkurt, pa energji elektrike do të jenë:

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 15: Dragina dhe Sukubina,

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 17:30: Zejnelajt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…