CEDIS: TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) njoftuan Portalin Ul-info se të martën, me 3 mars, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 17:30: Krytha (udhëkryqi) dhe Kllezna lartë.

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 15: Kravari Poshtë

– në periudhën prej orës 08 deri në 15: Gjerana 2 dhe rruga D-1.

Po ashtu thuhet se për shkak të punimeve për revitalizimin e rrjetit të tensionit të ulët dhe të mesëm, nga e hëna në të premten, në periudhën prej orës 07:30 deri në 17:30, pa energji elektrike do të jetë Salçi.

Për shkak të punimeve për vendosjen e sahateve të rinj, në periudhën prej orës 08 deri në 18, pa furnizim me energji elektrike do të jenë:

– 03.03. – 04.04. – Kllezna Lartë

04.03. – 05.04. Krytha e Anës së Malit

05.3. – 06.04. – Kosiqi Poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…