CEDIS: TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

 

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë Portalin Ul-info se të martën, me 5 maj, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 08 deri në 14: Gaçi dhe pompat e ujit në Gaç.

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 16: Bratica, Salçi, Valdanosi, Mavriani, Krytha e Ulqinit, Krruçi, Gjiri i Krruçit dhe Krruçi Hija.

– në periudhën prej orës 08 deri në 16: Kodra e Dakajve, Reçi, Qyrkajt, Sytjeli dhe Ada e Bunës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…