CEDIS: TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

 

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të martën, me 12 maj, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime:

– në periudhën prej orës 07:30 deri në ora 16: Një pjesë e Totoshit, një pjesë e Malit të Bardh, Bratica, Salçi, Valdanosi, Mavriani, Krytha e Ulqinit, Krruçi, Gjiri i Krruçit dhe Krruçi Hija.

– në periudhën prej orës 08 deri në 14: një pjesë e qendrës së Shtojit – Bregvija.

– në periudhën prej orës 08 deri në 15: Zenelajt, Ura e Mrrkotit dhe Bojku.

– në periudhën prej orës 08 deri në 16:30: Ada e Bunës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…