CEDIS: TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-inf se të martën, me 16 qershor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

  • në periudhën prej orës 08 deri në 15: Gjerana,
  • në periudhën prej orës 07:30 deri në 18: Milla Naltë, Krytha e Katëskollës dhe Bojku,
  • në periudhën prej orës 08 deri në 15: Kravari Nalt dhe një pjesë e Ranës tek Bella Vista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…