CEDIS: TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të marten, me 29 maj, pa rrymë do të jenë këto vendbanime:
– në periudhën 08:00 deri në 12:00: një pjesë e vendbanimit Pinjesh mbi Hollegro dhe kampe të Jadranit.
– në periudhën prej orës 08:00 deri në 12:00: Kllezna lartë
– në periudhën prej orës 08:00 deri në 18:00: Fshati Gaç (përkohësisht) dhe vendbanimi Kodra (tek shtëpizat)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…