CEDIS: TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info kanë njoftuar se të martën, më 28 prill, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 18: Mavriani, Krytha e Ulqinit dhe Krruçi,

– në periudhën prej orës 08 deri në 12: Pistulla, një pjesë e Fushës së Ulqinit në afërsi të marketit “Mega – Solaris” dhe autoservisi “Beciq” dhe një pjesë e vendbanimit Kodra.

– në periudhën prej orës 08 deri në 14: Kampet e Jadranit

– në periudhën prej orës 08 deri në 16: Kodra e Dakajve, Reç, Qyrkajt, Sutjeli dhe Ada e Bunës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…