CEDIS: TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

 

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftohet se të martën, me 11 shtator, pa energji elektrike do të jetë:

– në periudhën prej orës 08 deri në 11:30: Kodra, Kollomzë, Pistullë, Gaç, Zogaj, Mali i Brisë, Darzë, Shën Gjergj, Sytjel, Qyrkaj, Kodrat e Dakajve dhe Reçi.

– në periudhën prej orës 09 deri në 12 fshatrat: Zenelaj, Kosiq, Millë dhe Bojk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…