CEDIS: TË MARTEN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftohet se të martën, me 26 qershor, pa rrymë do të jenë këto vendbanime:

– në periudhën prej orës 09 deri në 13 – Pinjesh 2 në rrethinën e Ndërtesave ushtarake dhe Pinjesh 3

– në periudhën prej në 11:30 deri në 17: tërë zona e Katërkollës me fshatrat përreth (në periudhën prej në 13:30 deri në 17 ndërprerje të përkohshme në furnizim me energji elektrike).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…