CEDIS: TË MARTEN PA RRYMË PJESË TË MËDHA TË ULQINIT

CEDIS logoNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes njoftuan Portalin Ul-info që të marten, me 28 nëntor, për shkak të punimeve të planifikuara, pa rrymë elektrike do të jetë:

– Në periudhën prej orës 08:15 deri në 08:45 – një pjesë e Pinjeshit tek përmendorja në drejtim të ish Kinemasë.

– Në periudhën prej oërs 08 deri në 12: Brajsha, Curanajt, Rashtisha dhe vendbanimi Kaliman.

– Në periudhën prej orës 09 deri në 10:15 – një pjesë e Pinjeshit nga hoteli “Mediteran” deri tek varrezat.

– Në periudhën prej 10:30 deri në 11:15 – një pjesë e Pinjeshit tek ndërtesat ushtarake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…