CEDIS: TË MARTËN PA RRYMË PJESË TË QYTETIT

 

CEDIS logoNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të martën, me 12 qershor, pa rrymë do të jenë këto vendbanime:

– në periudhën prej orës 09 deri në 12: Mëhalla e re, Meterizi, nga Shtëpia e Mallrave deri tek rrethi tek tregu i suvenirëve, si dhe

– në periudhën prej orës 12:30 deri në 15:30: Pinjesh 2, rreth Banesave ushtarake, Pinjesh 3 dhe ana e majt e rrugës nga NLB Banka kah Rana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…