CEDIS: TË MARTËN PËRKOHËSISHT PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT

 

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) njoftuan Portalin Ul-info se të martën, me 11 shkurt, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 08 deri në 15: qendra e qytetit, Pinjeshi, Meterizi, Kalaja, Rana, Mëhalla e Re, Totoshi, Bratica, Krruçi, Valdanosi, Gaçi, Pistulla, Kollomza, Shën Gjergji, Fusha e Ulqinit, Bulevardi Teuta, Gjerana, vendbanimi tek Komunalja (ndërprerjet e përkohshme 5 – minutëshe në periudhën e përmendur).

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 15: Zogajt, Lisën Bore dhe Sukubinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…