CEDIS: TË MËRKURËN DHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se në ditët e ardhshme, pa energji elektrike, do to jenë këto vendbanime:

Të mërkurën:

Në periudhën prej orës 08:00 deri në 14:30: një pjesë e vendbanimit Kodra tek servisi Milenijum, një pjesë e vendbanimit në Ranë – Prroni kah Belavista, një pjesë e vendbanimit Krruçi Gjiri.

Të enjten:

në periudhën prej orës 08:00 deri në 14:30: një pjesë e vendbanimit Kodra tek servisi Milenium, një pjesë e vendbanimit Rana – Prroni kah Belavista
në periudhën prej orës 08:00 deri në 15:00: një pjesë e vendbanimit Krruçi Gjiri.
në periudhën prej orës 08:00 deri në 13:00: Kodra, Kollomza, Pistulla, Gaçi, Zogajt, Mali i Brisë, Darza, Shën Gjergji, Kodra e Dakajve dhe Reçi – ndërprerjet e përkohshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…