CEDIS: TË MËRKURËN NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT PA ENERGJI ELEKTRIKE

CEDIS logoNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info është njoftuae se të mërkurën, me 16 Maj, pa energji elektrike do të jenë:

  • Në periudhën prej orës 08:00 deri në 14:30: Shtoji, tek autokampi Toni
  • Në periudhën prej orës 08:00 deri në 15:00 (përkohësisht): Konkordia, Cungu, një pjesë e vendbanimit kah Bratica dhe Marnikoviqët,
  • Në periudhën prej orës 08:00 deri në 15:00: Selita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…