CEDIS: TË MËRKURËN PA ENERGJI ELEKTRIKE NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info deklaruan se të mërkurën, me 30 janar, pa energji elektrike, në periudhën prej orës 08 deri në 14:45, do të mbesë vendbanimi Kodra përballë Medresesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…