CEDIS: TË MËRKURËN PA ENERGJI ELEKTRIKE NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

 

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të mërkurën, me 16 shtator, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 08 deri në 15: Krytha e Ulqinit dhe Kravari Naltë

– në periudhën prej orës 08:30 deri në 10:30: Hoteli Mediteran

– në periudhën prej 11 deri në 13: Sukubinë dhe Pika Kufitare Sukubinë

– në periudhën prej 13:30 deri në 15:30: Gaçi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…