CEDIS: TË MËRKURËN PA ENERGJI ELEKTRIKE NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftoi se të mërkurën, me 5 shtator, pa energji elektrike.

– në periudhën prej orës 08 deri në 14: Krytha e Ulqinit dhe Krruçi.

– në periudhën prej orës 09 deri në 13: Këllezna Poshtë dhe Naltë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…