CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

 

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, me 12 shtator, pa energji elektrike do të jenë:

– në periudhën prej orës 08 deri në 12: Kollomza lartë

– në periudhën prej orës 08 deri në 15: Krythë, Ura e Mrrkotit, Leskoc, Fusha e Mrrkotit, Dabeziqët, Kalimani dhe Megjureçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…