CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

 

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info u njoftua se të mërkurën, me 17 qershor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 18: Krytha, Milla Lartë dhe Bojku,

– në periudhën prej orës 08 deri në 15: Pusi i Shtojit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…