CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDISNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, me 24 qershor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

  • në periudhën prej orës 07:30 deri në 18: Kosiqi Poshtë, Kosiqi Lartë, Katërkolla, Brajsha 2, Brajsha 1, Vendbanimi Kaliman, Fabrika e Tapeteve, Selita.
  • në periudhën prej orës 08 deri në 15: Një pjesë e Pistullës në afërsi të fabrikës “Kurti”, një pjesë e Krythës së Katërkollës tek Furra e Bukës, Gjonzat, Dragina, Sukubina, Kravari Poshtë, Kravari Lartë, Shtegvasha, Gjerana 1 dhe rruga Spasoje Ivanoviq tek Kuqeviqët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…