CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 2 shkurt, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

  • në periudhën prej orës 08 deri në 14:45 – Krruçi Hija (vendbanimi tek apartamentet Misko),
  • në periudhën prej orës 08 deri në 10: Reç, Kodër Dakaj, Zogaj, Darzë, Shën Gjergj, Qyrkaj, Sytjel, Mali i Brisë dhe Brdela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”