CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 16 shkurt, pa energji elektrike, në periudhën prej orës 08 deri në 14:30, do të jenë vendbanimet: Brajshë, Kaliman, Llollaj, Rashtishë Poshtë dhe Lartë dhe Curanaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…