CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 23 shkurt, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

  • në periudhën prej orës 08 deri në 14:30 – Gjonza, Draginë, Sukubinë, Kravar dhe Shtegvash.
  • në periudhën prej orës 08 deri në 14 – një pjesë e vendbanimit Gjerana, afër kompanisë “Kliko”, një pjesë e vendbanimeve Mali i Bardh dhe Totoshi,
  • në periudhën prej orës 09 deri në 14:30 – një pjesë e vendbanimit Meteriz në afërsi të familjeve Latkoviq dhe Stojanoviq.
  • në periudhën prej orës 08 deri në 12 – Mali i Bardh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…