CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

 

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info u njoftua se të mërkurën, me 27 qershor, pa rrymë do të jenë këto vendbanime:

– në periudhën prej orës 08:00 deri në 12:00: vendbanimi Meraja dhe një pjesë e Totoshit, një pjesë e vendbanimit në Mal të Bardh, dhe

– në periudhën prej orës 08:00 deri në 15:00: një pjesë e vendbanimit Pinjesh tek Ndërtesat Ushtarake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…