CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

 

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, me 4 korrik, pa rrymë do të jenë këto vendbanime.

– në periudhën prej orës 08 deri në 14:30: Kampi çek dhe plazhi Safari me plazhet përreth

– në periudhën prej orës 08 deri në 17: zona e Katërkollës me fshatrat përreth.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…