CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT DHE MËRRKOTI

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, me 27 maj, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

  • në periudhën prej orës 08:00 deri në 15:00: një pjesë e Tregut të Gjelbër dhe zona kah rrethrrotullimi – Mëhalla e Re
  • në periudhën prej orës 07:30 deri në 18: kryqëzimi në Krythë, Krytha e Katërkollës, Krytha – Duraktë, Ura e Mrrkotit, Leskovci, Dabeziqët, Fusha e Mërrkotit, Kalimani dhe Megjureçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…