CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT

CEDIS logoNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftohet të mërkurën, me 27 shtator, pa rrymë elektrike, në periudhën prej orës 8 deri në 15 do të jetë Kollomza, Pistulla, Zogaj, Gaçi, Mali i Brisë, Darza, Shëngjergji dhe Sutjeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…