CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E ULQINIT

 

CEDIS logoNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info është njoftuar se të mërkurën, me 13 dhjetor, për shkak të punimeve të planifikuara, pa rrymë në periudhën prej orës 08:30 deri në 12:00 do të jenë fshatrat Amull, Lisna Borë dhe Shtodër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…