CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË PJESË TË MËDHA TË ULQINIT

 

CEDIS logoTë mërkurën, me 29 nëntor, për shkak të punimeve të planifikuara, pa rrymë elektrike do të jenë:

– Në periudhën prej orës 08:15 deri në 08:45: rruga Velo Bogojeviq, pjesë e rrugës së Kosovës.

– Në periudhën prej orës 09:00 deri në 09:30: Ndërtesa Dollaku (Pinjesh)

– Në periudhën prej orës 10:00 deri në 10:30: rruga kryesore tek Posta e vjetër.

– Në periudhën prej orës 10:45 deri në 11:15: Një pjesë e Bulevardit tek Tregu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…