CEDIS: TË PREMTEN PA ENERGJI ELEKTRIKE NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërdarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info u njoftua se të premtën, me 24 prill, pa energji elektrike në periudhën prej orës 08:00 deri në 12:00, do të jetë vendbanimi Fusha e Ulqinit në afërsi të marketit „Mega Solaris“, autoservisit „Beciq“ dhe një pjesë e vendbanimit Kodra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…