CEDIS: TË PREMTEN PA ENERGJI ELEKTRIKE NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, me 14 shtator, pa energji elektrike do të jenë:

– në periudhën prej orës 08 deri në 14 – Kollomza poshtë tek kisha

– në periudhën prej orës 08 deri në 15 – Zenelaj (Katërkollë)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…