CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË BRATICA NALTË, DARZA DHE NJË PJESË E ZOGAJVE

cedisNga Sistemi malazez i elekroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info është njoftuar se të premten, me 30 mars, pa rrymë do të jenë këto vendbanime:

– në periudhën prej orës 10 deri në 18 – Bratica naltë

– në periudhën prej 08 deri në 18 – Darza dhe Zogajt tek Qetkoviqët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…