CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E ANËS SË MALIT

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) njoftuan për Portalin Ul-info se të premten, me 17 gusht, pa energji elektrike, në periudhën prej orës 08:30 deri në 14:30, do të jenë fshatrat: Shtodër, Lisna Bore dhe Amulli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…