CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërdarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, me 5 korrik, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime:

  • në periudhën prej orës 8 deri në 15: një pjesë e vendbanimit Pinjesh tek ndërtesat ushtarake
  • në periudhën prej orës 8 deri në 14 – Kosiqi poshtë dhe Luliqët

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…