CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, me 20 korrik, pa energji elektrike:
– në periudhën prej orës 08 deri në 18: një pjesë e vendbanimit Gjerana, rruga D-1 dhe një pjesë e vendbanimit pas Shtëpisë së Shëndetit kah Luliqët.
– në periudhën prej orës 07 deri në 13: një pjesë e vendbanimit Pinjesh, vendbanimi tek repetitori, hoteli “Mediteran” dhe një pjesë e Ranës tek Hollegroja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…