CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërdarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të premten, me 28 shtator, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime:

– në periudhën prej orës 08 deri në 14:45 – Shtoj (një pjesë e vendbanimit tek Bregvija),

– në periudhën prej orës 09 deri në 14: Krytha (një pjesë e vendbanimit tek rrethi).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…