CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info është njoftuar se të premten, me 27 tetor, për shkak të punimeve të planifikuara, pa rrymë në periudhën prej orës 8 deri në 14:30 do të jetë fshati Draginë, pjesa e Kurtajve dhe Dragajve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…