CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, me 20 mars, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime:

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 16: Mavriani, Krytha e Ulqinit, Krruçi, Gjiri i Krruçit dhe Hija,

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 18: Krytha në Anë të Malit,

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 16: Zenelajt, Kosiqi Poshtë, Bojku, Kosiqi Lartë dhe Milla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…