CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDISNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, me 7 gusht, në periudhën prej orës 08 deri në 15, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet: Gjonza, Draginë, Sukubinë, Kravari Poshtë, Kravari Naltë dhe Shtegvasha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…