CEDIS: TË PREMTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info u njoftua se të premten, me 23 tetor, pa energji elektrike, në periudhën prej orës 08 deri në 15, do të jetë Shtoji Poshtë, nga autokampi „Tomi“ deri tek hoteli „Imperial“ dhe deri tek ish restoranti „Monako“, si dhe një pjesë e vendbanimit Rana tek restoranti „Aragosta“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…