CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 25 mars, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

  • Në periudhën prej orës 08 deri në 14:30 – një pjesë e vendbanimit Gjerana në afërsi të „Kliko Company“ dhe një pjesë e rrugës Cafo Begu.
  • Në periudhën prej orës 09 deri në 15 – e tërë zona e Katërkollës me rrethinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…