CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

 

CEDIS logoNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) deklaruan për Portalin Ul-nfo se të premten, me 4 Maj, pa rrymë do të jenë:

– në periudhën prej orës 09:00 deri në 12:00: Kravari poshtë, pjesa e Çaprajve

– në periudhën prej orës 09:00 deri në 14:30: Vendbanimi Kodra, në drejtim të Marnikoviqëve

Sahatet e ri elektronik, të premten, me 4 Maj, do të vendosen në këto lokacione:

-Shtoji poshtë dhe naltë

-Maxho OO,

-Bregvija

-Kuzmani

Gjatë punimeve për vendosjen e sahatave të rinj, objektet në të cilët do të vendosen do të jenë pa furnizim me energji elektrike nga ora 08 deri në 18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…