CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

 

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të premten, me 8 qershor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime.

–  në periudhën prej orës 08:30 deri në 14:45: një pjesë e vendbanimit Shtoj, nga qendra kah Ada e Bunës, Reçi dhe Kodra e Dakajve.

– në periudhën prej orës 10:00 deri në 12:00: Mali i Bardh, Kodra, Braticë, Krytha e Ulqinit, Krruç, Valdanos dhe Salç.

– në periudhën prej orës 13:00 deri në 15:00: Brajshë, Kaliman, Rashtish poshtë dhe naltë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…