CEDIS: TË ENJTEN PA ENERGJI ELEKTRIKE NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftohet se të enjten, me 20 shtator, pa energji elektrike në periudhën prej orës 08 deri në 14:45 do të jetë fshati Zenelaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…