„Cerovo“: RIKONSTRUKTOJNË I SHTËPISË SË SHËNDETIT NË ULQIN DHE AMBULANCËS NË KATËRKOLLË

cerovoKompania „Cerovo“, e cila e ka objektin shitës në Ulqin, pak kohë më parë ka fituar çmimin e Dhomës së tregëtisë së Malit të Zi për përgjegjësi shoqërore.

Siç deklaroi drejtori ekzekutiv Goran Gjuroviq, kjo kompani nisi projektin e ri të rikonstruktimit të njësive në disa spitale dhe shtëpi të shëndetit në Mal të Zi, ndër të cilët janë edhe ajo e Ulqinit dhe ambulanca në Katërkollë.

Këtë projekt do ta përkrahin Ministria e shëndetësisë dhe Radio – televizioni i Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…