Çiker MTB maratona: MBAS 600 KM CAKU NË ULQIN

Ciker MaratonKëto ditë po vijon Çiker MTB maratona – me biçikletë nëpër Serbi dhe Mal të Zi.

Kjo maratonë startoi të dielën me 24.06.2018. Zgjatë 10 ditë dhe nuk ka karakter garues.

Çiklistët, në pjesën më të madhe, lëvizin nëpër rrugë me zhavorr, rrugë pyjore dhe malore, duke vizituar destinacionet turistike të dy vendeve.

Gjatësia e përgjithshme e aksit të maratonës është rreth 600 km, ndërsa përfundimi është në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…